0
Kolica 00

U slučaju uočenih nepravilnosti nakon prijema pošiljke možete izvršiti reklamaciju (prigovor) poručenih proizvoda. Reklamaciju ćete izvršiti tako što ćete nam poslati e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom "Reklamacija".
U cilju rešavanja Vaše reklamacije (prigovora) potrebno je da pošaljete račun i/ili slip kurira kao potvrdu o kupovini proizvoda, uz dostavljanje fotografija proizvoda koji reklamirate.
Nakon prijema Vašeg e-maila, obratićemo Vam se radi daljeg sprovođenja reklamacije.

U slučaju odustanka od kupovine u roku od 14 (četrnaest) dana od dana prijema robe, potrebno je da pošaljete Email na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.sa naznakom "Odustnak od kupovine".
Vraćanje poručenih proizvoda na adresu Lumen d.o.o. dužni ste da vršite o svom trošku što je moguće pre, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana pokretanja procesa povrata robe.
Moguće je vratiti samo proizvode koji su neoštećeni i nekorišćeni.
Lumen d.o.o. je dužan da vrati Kupcu celokupan iznos koji je plaćen, što je moguće pre nakon što se ustanovi da je roba u potpunosti ispravna, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana prijema robe nazad.                                                                                                                                                                                                                                                                           Nazad

Kontaktirajte nas

​ Radno vreme ​

Ponedeljak-Petak: 8-19h
Subota: 8-12h
Nedelja neradan dan ​ ​

  • Matije Gupca 62, Subotica
  • 024 527-050
  • prodaja@lumen.rs
  • Matični broj: 08766339
  • PIB: 100846486

Potpišite se na Newsletter

Potpišite se na naš Newsletter kako bi ste bili obavešteni o novim akcijama i popustima.

Login

Nemate nalog? Registrujte se klikom na dugme dole.

  • Nalozi s prošlog sajta nisu sačuvani.
  • Pregledajte istoriju svojih porudžina.
  • Sačuvajte omiljene proizvode.